Dafne is een zelfstandig opererend journaliste die aan een half woord genoeg heeft een wens van de opdrachtgever om te zetten in een goed en degelijk verhaal. Zij is bijzonder stressbestendig en denkt in oplossingen. Gaat recht op haar doel af en weet zonder zelf veel te praten veel los te maken krijgen bij hen die zij interviewt. Ook in ons team weet zij de dingen waar zij voor staat perfect over te brengen. Overige belangrijke eigenschappen vind ik: doorzettingsvermogen, vastberadenheid, efficiƫnt, eerlijk en betrouwbaar. Naast veel kennis van printproducten heeft zij ook behoorlijk haar weg gevonden op het gebied van social media. Bij H4DMedia is Dafne in korte tijd uitgegroeid tot een onmisbare kracht.

Hugo Hesse, directeur H4DMedia

Dafne is een harde werker die op zelfstandige wijze contacten maakt en onderhoud. Op deze wijze bouwt zij aan haar netwerk en contacten. Dit maakte haar van grote toegevoegde waarde voor onze uitgeverij. Zij heeft een groot arbeidsethos en zet net dat stapje extra. De schrijfstijl van Dafne is feitelijk wanneer gewenst en creatiever wanneer dit kan. Ze voelt aan welke toon ze aan artikelen moet geven en heeft een neus voor nieuws!

Marieke Verhaak, Verhaak Media (voorheen Peel en Maas Uitgevers)

Dafne heeft onder enorme tijdsdruk teksten voor de Ultieme Website geschreven. Het resultaat bestaat uit frisse, gemotiveerde teksten met een creatief gebruik van het format. Dafne werkt integer en is betrouwbaar.

Caroline D. van Wijk, Webalist