Op korte termijn een persbericht nodig? Een website die met tekst gevuld moet worden? Op zoek naar een extra paar handen op redactioneel gebied? Uw tekst wordt mijn zorg. Dankzij mijn jarenlange ervaring met het schrijven van verschillende soorten teksten, zowel redactioneel als commercieel, ben ik uitstekend in staat om uw boodschap op de juiste manier aan de doelgroep over te brengen.

Op vele vlakken inzetbaar
Mijn brede interesse maakt dat ik op vele vlakken inzetbaar ben. Of het nou gaat om het schrijven van redactionele artikelen voor een (huis-aan-huis)krant, tijdschrift of website of commerciële teksten voor advertorials of advertenties; ik weet uw wensen om te zetten in een goed verhaal.

Impressie van mijn werk
Onder het kopje portfolio lees je een volledig overzicht van de werkzaamheden die ik heb verricht voor onder meer de huis-aan-huiskrant Rond Huis aan Huis, koken.blog, mijn eigen blog Voedie, het Food Film Festival en de verschillende persberichten en artikelen die ik in opdracht schreef voor ondernemers, verenigingen en andere partijen.

Screenshot Rond Huis aan Huis Persberichten Screenshot Koken.blog Voedie

Deze website is nog volop in ontwikkeling en wordt op korte termijn volledig ingevuld. Nu al graag meer weten over mij? Kijk dan op mijn LinkedIn voor meer informatie.